Ministrul Hellvig, deranjat de imnul electoral al lui Fugaru

Eduard Hellvig, ministrul Dezvoltării, a fost sâmbătă în vizită la Gorj. Acesta a fost prezent la Polovragi, Târgu Cărbunești și Bâlteni, acolo unde s-a întâlnit cu simpatizanții USL. Mitingul electoral de la Cărbunești nu a fost însă dintre cele mai fericite. Democrat-liberalii au avut grijă să le strice celor de la USL cheful, boicotând vizita ministrului. Pe timpul vizitei, permanent au foat difuzate melodii de susținere pentru Ion Fugaru, candidatul PDL din Târgu Cărbunești. Gestul democrat liberalilor a fost intens criticat, atât de liderul PNL Gorj, Dian Popescu, cât și de Ministrul Dezvoltării, Eduard Hellvig.

 

Campania electorală aduce multe personalități politice în județul Gorj. Așa se face că după vizita fostului ministru al Transporurilor Ludovic Orban, sâmbătă a fost prezent și ministrul Dezvoltării Regionale și secretar general al PNL, Eduard Hellvig. Acesta a vizitat trei localități din Gorj din Gorj, printre care și Târgu Cărbunești. Acesta a avut de înfruntat o cumpănă însă în orașul în care primar este liberalul Mihai Mazilu. Deși mitingul era USL, în boxele mașinilor de propagamdă se auzeau doar cântecele democrat-liberale în care era promovat candidatul Ion Fugaru. Gestul celor de la PDL nu a fost trecut cu vederea nici de Dian Popescu, președintele PNL, nici de Hellvig. “Este un gest incalificabil din partea celor de la PDL. Așa știu ei să facă campanie. Nu le putem cere mai mult, pentru că știm de ce sunt în stare. Nu respectă pe nimeni și nimic”, a declarat Dian Popescu. Negru de supărare a fost și primarul Mazilu, care le cerea disperat polițiștilor locali să intervină, însă degeaba.

 Campanie

Cum Ion Fugaru profita de ultimul weekend de campanie, așa a făcut și Hellvig, care a discutat despre toate, mai puțin despre proiectele ce s-ar ar putea fi derulate prin Ministerul Dezvoltării. Întrebat însă de ziariști despre posibilitățile de a ajuta gorjenii, acesta a declarat că:  “Eu nu promit nimic. Prin educație și prin construcție politică știu care sunt lucrurile care sunt prioritare aici, am să văd anumite obiective, în limita bugetului și a disponibilității, și a primarului de a face lucruri bune în comunitate, există tot sprijinul în așa fel încât să dăm o mână de ajutor comunității”. 

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: