Minor prins cu petarde la meci

Jandarmii gorjeni au prins la finalul săptămânii trecute un minor în vârstă de 13 ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu, care a încercat să introducă în tribuna destinată suporterilor diverse articole pirotehnice.

În rucsacul acestuia au fost găsite un număr de 121 articole pirotehnice, care au fost ridicate în vederea continuării verificărilor.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul comiterii de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, faptă prevăzută de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

"Facem pe această cale un apel către spectatorii şi suporterii echipelor de fotbal care desfăşoară meciurile pe Stadionul Municipal Târgu Jiu să nu încerce introducerea în arena sportivă a articolelor pirotehnice, substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, întrucât pot pune în pericol siguranța celorlalţi participanți", arată Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.

Stadionul Municipal Târgu Jiu dispune de un sistem performant de supraveghere audio şi video, care permite identificarea persoanelor care comit fapte antisociale în incinta arenei sportive.

Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: