Centru cultural construit de la zero într-o comună din Gorj

Comuna Negomir se va mândri în viitor cu un centru cultural nou nouţ construit prin Compania Naţională de Investiţii. Acesta este amplasat chiar în centrul comunei, mai exact în faţa primăriei, unde deja au început lucrările. Cel mai probabil investiţia va fi inaugurată în toamna anului viitor.

Valoarea totală a investiţiei este de 7.000.000 de lei. Vorbim de un centru cultural realizat pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.

"Clădirea cuprinde o sală de festivităţi destul de mare, cu scenă, scaune, bucătărie, bibliotecă, birouri administrative, sală de conferinţă, foaier şi un muzeu. Lucrările au început deja şi, dacă vremea va ţine cu noi şi banii vor veni la timp, cel mai probabil în toamna viitoare o să inaugurăm lucrarea. Vreau să vă spun că noi chiar aveam nevoie în comună de un astfel de centru cultural, pentru că nu aveam nicio casă de cultură şi serbările se ţineau în sălile de clasă sau când era vreun eveniment mai mare în sala de sport", a precizat primarul din Negomir, Tudor Oiţă.

Vizualizări: 3,440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: