Minoră accidentată de un şofer băut

În după-amiaza zilei de 1 noiembrie a.c., orele 14:08, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă, despre faptul că pe raza satului Stănceşti s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei minore.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii rutieri, a rezultat că victima, o fetiţă de 4 ani, fiind nesupravegheată, s-a angajat în traversarea străzii (DC 5 A), prin loc nepermis. În aceste împrejurări, a fost accidentată de autoturismul condus de către P.I., de 23 ani, din comuna Drăguţeşti.

În urma impactului, minora a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Tudor Vladimirescu” din Tg.Jiu, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: