Minoră urmărită naţional, prinsă la Târgu Jiu

În noaptea de 12/13.05.2010, ora 23:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie TF Tg-Jiu, împreună cu poliţişti comunitari au depistat în Complexul Staţiei CF Tg-Jiu, pe minora C.N., de 14 ani, din municipiul Buzău. Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că minora era urmărită naţional, întrucât era sesizată ca dispărută de la domiciliu din data de 11.05.2010.

Minora a fost internată la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Minorilor Tg-Jiu. De asemenea, au fost anunţate autoriţăţile din judeţul Buzău pentru a o prelua şi a o încredinţa părinţilor sau tutorilor legali.

Un alt caz de dispariţie de la domiciliu sesizat încă din 30.04.2010 şi care se referea la Rodica C., de 34 ani, din localitatea Comăneşti, judeţul Bacău, a fost soluţionat de poliţistii Postului de Poliţie TF Tg- Jiu.

Poliţiştii TF au depistat persoana în cauză, în Complexul Staţiei CF Tg-Jiu. Având un comportament suspect, persoana a fost intenată într-o unitate medicală. Şi în acest caz au fost informate autorităţile din judeţul Bacău, precum şi familia, căreia urmează a-i fi încredinţată.

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: