Minori implicaţi într-un accident la Turceni

Poliţia Oraşului Turceni a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe DE 79, pe raza satului Capu-Dealului, s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu victime. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că G.I., de 38 ani, din comuna Urdari, judeţul Gorj, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, din direcţia Filiaşi în direcţia Tg. Jiu, pe raza localităţii Brăneşti, în satul Capu-Dealului, a intrat în coliziune cu roata spate a tractorului condus de către M.M., de 24 de ani, din comuna Brăneşti.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a unei pasagere de 38 ani, aceasta fiind diagnosticată de medicii Spitalului Orăşenesc Filiaşi, cu „fractură gambă dreapta deschisă”. Conducătorul auto şi ceilalţi pasageri din autoturism, printre care şi 3 minori cu vârste între 5 şi 10 ani, au suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportaţi pentru îngrijiri şi investigaţii, la spital.

Poliţiştii rutieri au procedat la testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: