Minori scoşi de jandarmi din bar

Trei minori cu vârste cuprinse între 15 -17 ani au fost depistaţi de un echipaj de jandarmi într-un local public (bar) din Autogara Tg-Jiu, în timp ce consumau băuturi alcoolice. <-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

- A.P.A. de 17 ani domiciliat în localitatea Turburea, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 50 lei, conform prevederilor din Legea nr. 61/1991 Republicată, deoarece aflându-se într-un bar din Autogara Târgu Jiu, a fost depistat consumând băuturi alcoolice, acesta fiind minor.

-M.R.D. de 15 ani şi C.A.D., de 15 ani ambele domiciliate în municipiul Târgu Jiu, au fost sancţionate contravenţional cu avertisment scris, fiecare, conform prevederilor din Legea nr. 61/1991Rep., deoarece aflându-se într-un bar din Autogara Târgu Jiu, au consumat băuturi alcoolice, fiind minore.

-P.E.M., de 28 ani domiciliată în municipiul Târgu Jiu, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991Rep., deoarece aflându-se de serviciu în calitate de lucrător barman la un local public (bar) a servit cu băuturi alcoolice pe cei trei minori.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: