Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Minprest îşi prelungeşte contractele cu CEO

Societatea Minprest negociază prelungirea contractelor cu societăţile din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO). Directorul adjunct al societăţii, Alin Văcaru, a declarat că ieri au fost negocieri pentru prelungirea contractului cu Sucursala Turceni, dar şi majorarea tarifelor. „La Rovinari am semnat deja, am obţinut tarife mai mari, iar astăzi, de asta sunt la serviciu, avem o negociere la Turceni. Nu vrem doar prelungirea contractelor, ci tarife mai mari“, a declarat Alin Văcaru.

Despre situaţia economică pe anul 2012, acesta crede că societatea va încheia anul pe profit, iar în 2013 vor avea un buget mai mare. „Cred că va fi un buget mai mare pentru că încercăm să ne mărim spectrul de activitate, să ne dezvoltăm, să avem şi alte serviciu, defrişări, împăduriri, spălătorii. În plus, pentru aceste activităţi vor fi necesare şui investiţii“, a declarat Alin Văcaru. (M.B.)  

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: