Minprest, pierderi după 6 luni. Giorgi: Suntem mai bine decât ne-am dorit

Deşi înregistra pierderi la jumătate acestui an, Minprest a revenit pe linia de plutire. Directorul societăţii prestatoare de servicii pentru Complexul Energetic Oltenia anunţă că va încheia anul cu bine, chiar dacă luna decembrie va fi o nouă cotitură pentru Minprest.

Gabriel Giorgi, directorul Minprest, a explicat că primele şase luni au fost extrem de grele. Au fost multe zile libere de Paşti şi 1 Mai, aşa că multe lucrări n-au fost încheiate la timp. „Am avut o perioadă mai dificilă la începutul anului. Este început de an, se negociază contractele, sunt multe zile libere. La şase luni, am terminat pe pierdere, pentru că am avut mai multe lucrări care au generat cheltuieli, dar n-au fost încasate veniturile pe lucrările respective”, a explicat Giorgi, la Radio Accent.

Şi chiar dacă acum situaţia financiară s-a mai echilibrat, Giorgi se teme de sfârşitul acestui an, când preconizează, din nou, pierderi. Speră însă să le amortizeze cu încasările din lunile următoare. „Începând cu luna august, am intrat pe plus. Suntem mai bine decât ne-am dorit. Indicatorii sunt realizaţi. O să mai avem o lună grea. Luna decembrie. Cheltuielile sunt 100% şi sperăm să trecem şi peste acel hop. Cu ce o să încasăm pe luna octombrie şi noiembrie, o să putem să acoperim pierderea din decembrie”, a mai explicat directorul Minprest.

Vizualizări: 1,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: