Mirabela Cismaru, adolescenta din Rovinari vedetă la „Vocea României”

Mirabela Cismaru, adolescenta din Rovinari, a fermecat juriului de la Vocea României. Prestaţia tinerei interprete i-a făcut pe Horia Brenciu şi pe Marius Moga să danseze pe scaune. Ambii au încercat să o aducă pe gorjeancă în propriile echipe. Mirabela l-a preferat pe Moga, iar peste câteva zile va pleca din nou la Bucureşti pentru a se pregăti de duel.

Gorjeanca Mirabela Cismaru, în vârstă de 17 ani, a făcut furori la Vocea României. După prima apariţie în cadrul acestui show a fost supranumită “Mila Kunis de România”, din cauza asemănării sale cu actriţa de la Hollywood. Cu o ţinută impecabilă şi cu o voce de aur, tânăra interpretă de muzică uşoară a ridicat sala în picioare. Prestaţia Mirabelei i-a făcut pe Brenciu şi pe Moga să-şi întoarcă scaunele pentru a o aduce în propriile echipe. Adolescenta l-a preferat pe Moga, iar peste câteva zile va pleca la Bucureşti pentru a se pregăti de duel. “Am avut emoţii înainte de a urca pe scenă, dar publicul mi-a transmis energie. L-am preferat pe Marius Moga pentru că el se poate adapta la orice stil. În plus, sunt convinsă că îmi poate deschide o rampă de lansare. Peste câteva zile voi pleca la Bucureşti pentru mă pregăti pentru duel. Sunt conştientă că va trebui să muncesc mult, dar voi depune toate eforturile pentru a ajunge în următoarea etapă”, a declarat Mirabela Cismaru.

Elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional “Spiru Haret”, Mirabela speră ca profesorii şi conducerea şcolii să o susţină pentru a putea continua pregătirea sa muzicală. “Continuarea pregătirii mele pentru acest concurs va face să lipsesc mult de la şcoală. Acum, voi sta o lună la Bucureşti până se va filma duelul, în cazul în care voi trece de această etapă va trebui să mai stau încă o lună. Nu ştiu dacă profesorii şi domnul director vor fi înţelegători cu mine. Sper din tot sufletul să mă susţină pentru că o astfel de şansă mi se oferă poate doar o dată în viaţă”, spune Mirabela Cismaru.

DEBUT

Mirabela Cismaru este îndrăgostită de muzică de la doar câţiva anişori. Încă din copilărie îşi dorea să-i calce pe urmele mamei sale, cântăreaţă de muzică populară. “Încă de mică mergeam la nunţi cu mama mea şi cântam împreună muzică populară. Am devenit pasionată de muzica uşoară atunci când erau pe val trupele Andre şi Bambi. Îmi plăceau cântecele lor şi le fredonam la joacă. La vârsta de 13 ani, m-am înscris la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, iar cu ajutorul domnului profesor Laurenţiu Pănoiu am ajuns unde sunt acum”, a declarat Mirabela Cismaru.

PLANURI

Deşi este eleva unei clase cu profil bio-chimie, Mirabela Cismaru intenţionează să urmeze Facultatea de Jurnalism. “Iniţial, intenţionam să devin medic stomatolog, la fel ca cea mai bună prietenă a mea. Cu timpul mi-am dat seama că urmând o facultate de medicină va trebui să las muzica pe locul II. Şi cum nu vreau asta, am decis să urmez Facultatea de Jurnalism”, a precizat Mirabela.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: