Medalie de aur în Serbia pentru un juniorul Teodorescu

Boxul gorjean continuă tradiţia de succes a acestui sport şi aduce medalii internaţionale chiar şi de la competiţiile de juniori. Juniorul clubului Pandurii Târgu Jiu, Angelo Teodorescu, a reuşit să se impună la categoria sa de greutate la un turneu internaţional care a avut loc în Serbia.

Pugilistul junior Angelo Teodosescu de la CS Pandurii Târgu Jiu s-a aflat cu lotul naţional al României la un turneu internaţional, reuşind să urce pe prima treaptă a podiumului. Acesta a urcat în ring la turneul internațional de juniori de la Vrbas, din Serbia, câştigând medalia de aur.

Pugilistul junior care este pregătit de antrenorul Doruleţ Neamţu, a fost convocat la lotul României după ce a câştigat Cupa României la juniori, la categoria 80 de kilograme.

Antrenorul Doruleţ Neamţu consideră că rezultatul din Serbia îi va da mare încredere sportivului său pentru Campionatul European de luna viitoare din Georgia, la care acesta este calificat: „Angelo Teodosescu a câștigat turneul din Serbia (Vrbas), un turneu care îi va da mare încredere sportivului de la CS Pandurii Târgu Jiu la Campionatul European de luna viitoare din Georgia (Tbilisi). Felicitări sportivului, felicitări antrenorilor Valentin Anghel şi Ilie Captari, felicitări antrenorului coordonator Dorel Simion pentru implicarea în boxul românesc!”

Lotul naţional este coordonat de antrenorul Dorel Simion, şi a fost condus la această competiţie de antrenorii federali Ilie Captari şi Valentin Anghel. La cometiţia care a avut loc în week-end pugiliştii naţionalei au mai câştigat  două medalii de argint, prin Florin Gândac şi Eduard Muşat şi două de bronz prin Dănuţ Irofte şi Ionuţ Roman. şi s-au aflat pe podium şi în competiţia pe naţiuni.

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: