Valerică Găman ar putea reveni la Craiova

Universitatea Craiova caută să se întărească în compartimentul defensiv, unde are nevoie de cel puţin un stoper. Una dintre ţintele oltenilor este Valerică Găman, stoperul de 32 de ani al Astrei Giurgiu.

Găman se află la final de contract cu formaţia care a retrogradat în eşalonul secund şi deja a anunţat că nu vrea să continue la acest nivel. „Eu o să plec cu siguranță, nu joc în Liga 2. O să aleg ce e mai bun pentru mine. Dacă e ceva foarte bun din afară, plec, dacă nu, rămân în ţară”, a declarat Găman, la Digisport, după ce echipa sa, Astra, a pierdut finala Cupei României chiar împotriva Universităţii Craiova.

Valerică Găman este originar din Băileşti – Dolj şi a jucat pentru FC Universitatea Craiova, între 2006 şi 2010. În Liga I a mai evoluat la Dinamo, FCSB şi Astra, cu formaţia giurgiuveană câştigând titlul, în 2016, sub comanda lui Marius Şumudică. Găman a jucat peste hotare la Karabukspor şi Al Shabab.

Ultimul meci jucat de Valerică Găman pentru Astra Giurgiu a fost chiar împotriva Universităţii Craiova, în finala Cupei României. Fundaşul, cotat la 500.000 de euro pe transfermarkt, a reuşit să şi marcheze, din penalty, pentru 1-1, gol care a dus finala Cupei României în prelungiri. În cele din urmă, formaţia din Bănie şi-a adjudecat trofeul, după ce s-a impus cu 3-2, în timpul suplimentar.

Vizualizări: 1,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: