Cine beneficiază de reducere de 20% la abonamentele Craiovei

Universitatea Craiova a anunţat că toate persoanele vaccinate vor beneficia de un discount de 20% la achiziționarea abonamentului pentru noul sezon. Este obligatorie prezentarea dovezii vaccinării în momentul în care se achiziționează abonamentul.

Craiova acordă şi alte discount-uri ca în fiecare sezon: pentru pensionari – prin prezentarea unui act de identitate și a unei copii a talonului de pensie original, se va putea achiziționa un abonament la preţ redus la Tribuna a II-a; pentru studenţi – prin prezentarea unui act de identitate și a unei copii a carnetului de elev/student original, se va putea achiziționa un abonament la preţ redus la Peluza Nord; pentru familii  – se vor putea achiziționa abonamente într-un sector special amenajat din cadrul Tribunei a II-a:  trebuie prezentată o copie după certificatul de naștere al copilului.

Abonații din alte localități care doresc să reînnoiască abonamentele pot trimite un mail cu o solicitare în acest sens, împreună cu o copie după abonamentul din sezonul competițional 2020 – 2021, pe adresa [email protected].

Abonamentul Corporate este conceput pentru persoanele juridice care doresc să achiziționeze pachete de câte 10 abonamente la aceeași tribună.

Totodată, abonaţii beneficiază de discount la achiziționarea produselor din magazinele clubului.

Preţurile standard ale abonamentelor pentru sezonul 2021-2022:  Peluze – 190 de lei (152 de lei pentru vaccinaţi), Tribuna a II-a- 380 de lei (304 pentru vaccinaţi),  tribuna I – 500 de lei (400 pentru vaccinaţi), tribuna VIP 2 – 700 de lei (560 pentru vaccinaţi), tribuna VIP – 1000 de lei (800 pentru vaccinaţi).

Craiova a anunţat şi de unde se pot achiziţiona sau schimba abonamentele: online, accesând platforma dedicată, de la magazinul oficial din Electroputere Mall (program zilnic 10-22) sau de la magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul” (program zilnic 10-19).

Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: