Mischie: Pentru mine Ponta rămâne un plagiator consacrat

Nicolae Mischie, fost lider al PSD Gorj şi preşedinte al Consiliu Judeţean, este de părere că imaginea României în lume a fost afectată de faptul că premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată în dosarul "Turceni - Rovinari". Mischie spune că Ponta minte mult şi l-a catalogat ca fiind un plagiator consacrat. Nicolae Mischie a fost prezent la deschiderea anului academic la Universitatea "Constantin Brâncuşi" din Târgu Jiu, alături de Victor Ponta, dar cei doi nu şi-au vorbit.

Reporter: De cât timp nu l-aţi mai văzut pe Victor Ponta?

Nicolae Mischie: Nu mai reţin de cât timp n-am mai vorbit, dar nici nu simt nevoia. Pentru mine rămâne un plagiator consacrat. De aceea a şi venit aici, ca să mai ia ceva voturi, că în Bucureşti n-are de unde să ia, că nu-l primesc ceilalţi. Mie îmi plac oamenii serioşi, chiar dacă mă critică. Nu mă tem de critică. Bine, el n-a avut nici curajul să mă critice. Însă, nu este serios. El e deja este pe şişlete. Eu ştiu că atâta cât am putut mi-am făcut datoria pentru interesul judeţului şi al gorjenilor. Dacă şi-ar fac fiecare cum mi-am făcut eu, poate că am ajunge departe.

Rep.: Cum vedeţi faptul că a venit la deschiderea anului universitar având situaţia pe care o are?

N.M.: În mod normal trebuia să vină. Este deputat de Gorj. Că merită, că nu merită să fie deputat, asta este altceva. Dar faptul că e deschiderea anului universitar, trebuia să fie aici. A vorbit frumos, mă rog. Eu personal n-am nimic cu Victor decât că atunci când a manifestat atitudini neserioase n-am putut să fiu de acord cu el.

Rep.: Ar mai trebui să rămână Victor Ponta premier?

N.M.: Îl priveşte. Mă interesează atât de puţin... Pentru mine este o persoană inexistentă. Poate să fie premier, poate să fie preşedinte. Nu este serios sau n-a fost serios şi cu asta, basta.

Rep.: Consideraţi că afectează imaginea României, aşa cum se spune?

N.M.: Cred că da. Şi mai consider că minte în ceea ce spune. Vom vedea. Asta nu le stabilesc eu, sunt alţii care... Dar, repet, pe mine nu mă interesează această persoană. Eu îi doresc sănătate.

mischie

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: