Pandurii a pierdut la scor primul amical

Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul amical cu FC Hermannstadt, scor 4-1 pentru gazde, după ce până la pauză meciul a fost unul echilibrat, iar scorul la intrarea la cabine a fost 0-0. Cu o echipă de tineri pe teren şi cu o serie de juniori pe bancă, Pandurii nu a putut face faţă unei formaţii de Liga 1 aflată la final de pregătire.

Aflată acum în perioada de formare a unui lot pentru noul sezon, Pandurii Târgu Jiu nu a făcut faţă decât o repriză unei echipe mai experimentate şi dintr-un eşalon superior, FC Hermannstadt. Deşi au ţinut pasul cu adversarul până la pauză, tinerii panduri au cedat în repriza a doua când gazdele de la Sibiu au marcat de patru ori, de două ori chiar din penalti, printre marcatori aflându-se şi fostul pandur Alexandru Vodă.

Antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, nu este îngrijorat pentru că s-a pierdut acest  prim meci amical pentru că echipa sa este abia la începutul pregătirii,  spre deosebire de cei de la Hermannstadt care au disputat deja trei jocuri amicale şi se pregătesc de debutul noului sezon. „Am jucat cu o echipă de Liga 1 care are deja câteva meciuri amicale disputate şi care este o formaţie mult mai experimentată şi valoroasă. Dar ne-am dorit un meci cu un astfel de adversar pentru a vedea exact unde suntem cu acest lot de tineri. Pentru că avem cu noi foarte mulţi juniori în momentul de faţă, juniori pe care îi păstrăm în vederile noastre pentru viitor şi care parcurg etapele de pregătire împreună cu echipa. Suntem în căutare de soluţii pentru cei doi jucători născuţi în anul 2000 care sunt impuşi prin regulament”, a explicat Bogoi numărul mare de juniori la care a apelat în această vară. 

Pe lângă tinerii juniori de la grupele de republicani ale clubului, Bogoi a mai testat şi alţi jucători la care deja a renunţat pentru că nu corespundeau cerinţelor sale: „Erau jucători tineri, dar care nu se ridicau cu mult peste ceea ce avem şi noi, tot juniori, şi am decis că mai bine păstrăm din cei pe care îi avem la juniorii de la Pandurii, la care putem apela oricând. Nu s-a concretizat nimic în cazul celor doi care s-au pregătit cu noi aşa că nu mai contează. Avem promisiuni că de luni vor veni 4-5 jucători şi sper să găsim şi jucători cu experienţă pentru a completa lotul”, a mai spus tehnicianul pandurilor care aşteaptă de luni întăriri pentru echipa sa.

În prima săptămână de cantonament opt juniori ai clubului Pandurii s-au pregătit cu echipa, alţi doi tineri de la grupele de republicani, Rasoveanu şi Safta, făcând deja parte din lotul lui Bogoi încă din sezonul trecut.

Hermannstadt Sibiu - Pandurii Targu Jiu 4-1 (0-0)

Au marcat: Petrescu, Rusu, Vodă, Offenbacher / Alexandru Trancă

Stadionul Municipal din Sibiu, spectatori 1000

FC Hermannstadt: Novo - Niță, Viera, Stoica, Tătar, Offenbacher, Buzan,  Petrescu, Rusu, Vodă, Debeljuh. Au mai intrat: Cristiano, Luchin și Yazalde. Antrenor: Costel Enache.

Pandurii: M. Cotolan -  Almic, Oiţă, Gheorghe, N. Cotolan, Trancă, Vasilescu, Şendroiu, Tănăsoiu, Patrik Popescu, Măicăneanu. Au mai jucat: Ciobanu, Bratu, Cristea, Rasoveanu, Safta, Filip. Rezervă portar: Alexandru  Krupenschi. Antrenor: Adrian Bogoi.

Galerie foto




Vizualizări: 2,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: