Misiunile jandarmilor gorjeni în weekend: siguranță și asistență la evenimentele locale

În acest weekend, jandarmii gorjeni sunt pregătiți să asigure măsurile de ordine publică la diverse manifestări cultural-artistice, religioase și sportive organizate în județul Gorj. 

Printre manifestările la care vor fi prezenți jandarmii se numără:

Spectacolul Tango Buenos Aires Night care va avea loc la Amfiteatrul Central din Târgu-Jiu, pe 29 septembrie începând cu ora 20:30, cu participarea Cluj Tango Orchestra.

Festivalul Parada Toamnei Motrene, care se va desfășura în perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, începând cu orele 18:30.

Meciul de fotbal din cadrul Ligii a 3-a între echipele CSO Turceni și CSM Deva, care va avea loc pe 30 septembrie între orele 17:00-19:00 la stadionul din Turceni.

Festivalul Răciturilor Peștișani și sfințirea Bisericii Buna Vestire din Tismana, ambele evenimente programate pentru 1 octombrie.

Jandarmii îi sfătuiesc pe participanți să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, să evite implicarea în acțiuni care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să acorde atenție sporită copiilor și bunurilor personale și să solicite sprijinul jandarmilor în mod direct sau prin intermediul numărului de urgență 112 în caz de nevoie.

De asemenea, jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana sunt pregătiți să îndrume și să asiste turiștii care vizitează zonele montane din județul Gorj. Aceștia vor acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru asigurarea siguranței turiștilor. 

Turiştilor le este recomandat să verifice condițiile meteorologice locale, să urmeze traseele turistice marcate și să fie echipați adecvat pentru a face față schimbărilor de vreme. Un telefon mobil încărcat este un obiect esențial pentru a putea solicita ajutor la numărul de urgență 112 în caz de nevoie.


 

Vizualizări: 1,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: