Verificare la o grădiniță din Târgu Jiu după mai multe acuzații ale părinților

Inspectoratul Școlar Județean Gorj investighează acuzațiile privind lipsa personalului de la o grădiniță din Târgu Jiu, acolo unde, spun părinții, în ultimele săptămâni nu a funcționat corect.


Grădinița cu Program Normal Nr. 21, o structură a Grădiniței cu Program Prelungit "Constantin Brâncuși," se confruntă cu probleme majore, cum ar fi lipsa personalului și organizarea precară a grupelor de copii. Acuzațiile cu privire la Grădinița Nr. 21 din Târgu Jiu au fost aduse în atenția publică de către unul dintre părinții afectați de situație. Acesta a relatat că grădinița nu a avut personal timp de aproape două săptămâni, lăsând copiii fără supraveghere corespunzătoare. Mai mult, se pare că grupele de copii au fost amestecate. Una dintre mamele afectate a declarat: "Este un haos total, mulți dintre părinți nu își mai aduc copiii. Nu mai spunem că doamna directoarea a specificat că prioritate au cei cu program prelungit”.

Inspectoratul Școlar Județean Gorj, sesizat de Pandurul, a început o verificare. "În urma informațiilor apărute în spațiul public, Inspectoratul Școlar Județean Gorj a demarat o acțiune de verificare a aspectelor sesizate privind Grădinița cu Program Normal Nr. 21, structură a Grădiniței cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” din Tg-Jiu, urmând ca, în cel mai scurt timp posibil, să fie finalizat un raport al situației, iar ulterior, în funcție de acesta, Inspectoratul Școlar Județean Gorj să dispună măsurile legale”.

Vizualizări: 8,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: