Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mită de energie

La începutul acestei săptămâni, ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor au fost sesizaţi de către N.G., din municipiul Motru, despre faptul că doi angajaţi ai unei societăţi de furnizare a energiei electrice au efectuat un control la locuinţa sa şi că, după această verificare, i-au pretins suma de 800 lei, pentru a nu întocmi pe numele său un proces-verbal prin care ar fi constatat un posibil furt de energie electrică.

Joi, 25.02.2010, în baza denunţului formulat, din care rezulta că cei doi angajaţi, identificaţi în persoana numiţilor Constantin P., de 40 de ani şi Costel T.Ş., de 38 de ani, ambii din municipiul Motru, au pretins pe nedrept suma de 800, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au organizat un flagrant.

Cu această ocazie, Costel T.Ş. a fost surprins primind de la denunţător suma de 800 lei.

Pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de luare de mită, procurorul de caz dispunând împotriva acestora, măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: