Psihopatul de la Iaşi a înjunghiat azi zece femei

Un bărbat din Iaşi a înjunghiat în ultimele ore zece femei pe stradă, la întâmplare. Numărul victimelor creşte de la o oră la alta. Sute de poliţişti sunt pe străzi şi îl caută pe bărbat, având deja un portret robot al acestuia. Toate femeile înjunghiate au necesitat îngrijiri medicale.

Potrivit poliţiştilor, victimele au vârste cuprinse între 20 şi 38 de ani şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, în starea cea mai gravă fiind o tânără de 22 de ani, studentă în Iaşi.

"Eram pe la Râpa Galbenă şi am văzut că vine un bărbat din spatele meu, că mă urmăreşte. Era foarte murdar. Eu voiam să trec strada, eram singură şi vorbeam la telefon. Individul a trecut pe lângă mine şi m-a înţepat. Nu cred ca era o seringă, pentru că mi-a curs prea mult sânge", a declarat tânăra.

Fata a fost dusă imediat la spital şi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Poliţiştii au întocmit portretul-robot al atacatorului, acesta fiind brunet, având 1,75 metri înălţime, 36 de ani, este slab, are faţa ovală, părul negru, puţin ondulat, tenul măsliniu şi purta blugi închişi la culoare şi o geacă maronie.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: