Mitinguri pentru susţinerea lui Băsescu, la Motru

Deputatul PDL, Severus Militaru și senatorul Ion Rușeț au demisionat din funcţiile de consilieri judeţeni, a anunţat cel din urmă. Acesta a mai spus într-o conferinţă de presă că vor fi organizate la Motru mitinguri pentru susţinerea lui Traian Băsescu.

Reporter: V-aţi depus demisia din Consiliul Judeţean Gorj?

Severus Militaru: Da, joi am depus aceste demisii din Consiliul Județean, şi eu şi dl Ruşeţ. Am depus demisiile și am informat Biroul Permanent Județean că urmează să vină ceilalți doi colegi. Cele două locuri libere vor fi ocupate de către Gheorghe Novac și Gheorghe Grivei.

Rep: PDL va organiza mitinguri pentru susţinerea preşedintelui?

S.M: PDL Gorj îl susține pe președintele Traian Băsescu î demersul lui de a reveni la Cotroceni, nu neapărat pentru funcție cât pentru apărarea anumitor valori ale statului de drept. Pregătim pe plan local câteva acțiuni, două, trei, patru în funcție de câte vom reuși să facem dar avem în plan o acțiune la Motru, o acțiune în care nu vom face mare zarvă.

Rep: La nivel naţional s-a decis ca cei care participă să se îmbrace în alb. Aşa va fi şi aici?

S.M: Vor fi în general grupuri de oameni îmbrăcaţi în alb pentru că știți că albul este culoarea noastră de campanie la referendum și vom încerca să convingem cetățenii că noi ne dorim să avem în România instituții democratice și care să funcționeze conform legii în vigoare.

Rep: Sunt zvonuri că plecaţi din PDL..

S.M.: Nu plec din Partidul Democrat Liberal, nici nu s-a pus problema vreodată de așa ceva. Nu pot să plec și nici nu-mi doresc să plec din PDL, dacă se va pune problema vreodată să plec, voi pleca de tot din politică. Știți că se zice să nu spui niciodată, niciodată dar eu am luat această hotărâre personală că dacă se va pune problema să plec, să plec de tot din politică.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: