Mitrea: "A fost un concurs pentru cine este patronul lui Geoană"

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat marţi că Mircea Geoană a pierdut alegerile din cauza mai multor mişcări greşite, începând cu anunţurile că ar fi "patronat" de unele persoane şi continuând cu lipsa de spontaneitate a acestuia, sau puţina experienţă de campanie a lui Viorel Hrebenciuc.

Rezultatul alegerilor, în defavoarea candidatului PSD, s-a datorat, potrivit lui Miron Mitrea, suspiciunii că Mircea Geoană ar fi patronat de cineva, dar şi unei prea mari siguranţe după primul tur. "Nu pot să fac pe marele atotştiutor, am văzut mişcări pe care le-am considerat greşite, începând cu asumarea lui Mircea Geoană de către diferite persoane, era un concurs pentru cine este patronul lui Mircea Geoană, chestie care a creat o dificultate majoră pentru el. Mircea Geoană este un candidat mai puţin spontan în acţiunile politice şi a fost speculat acest lucru foarte bine de adversarul lui care a câştigat. Sunt multe elemente aici pe care le putem discuta, începând cu Ordonanţa de Urgenţă de a schimba secţiile de vot, chestiuni care pentru mine au fost evidente, am şi anunţat atunci mirarea mea - se ştia relaţia mea mai puţin cordială cu Viorel Hrebenciuc şi echipa lui - că au acceptat când au fost la guvernare o OUG de acest gen", a explicat Miron Mitrea.

El a susţinut că eşecul liderului PSD a fost cauzat şi de experienţa prea puţină a lui Viorel Hrebenciuc în conducerea unei campanii.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: