Mitrescu: Am scos firma lui Jan Popescu de la licitaţie

Liderul Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, spune că firma Viitorul a câştigat licitaţia organizată de CE Oltenia pentru transportul angajaţilor companiei de la Termo Rovinari. Mitrescu spune că şi liderul sindical SMEO, Jan Popescu, ar deţine o firmă de transport şi că CE Oltenia nu ar fi acceptat-o la licitaţie pentru că ar fi fost incompatibilitate, Popescu fiind angajat al companiei. Jan Popescu este şef formaţie pompieri la Termo Rovinari. "Firma lui Jan Popescu avea contract cu compania pentru transportul salariaţilor. Complexul nu l-a mai acceptat la licitaţie, pentru că ar fi în stare de incompatibilitate. La presiunile FNME. Licitaţia a avut loc joi şi a fost câştigată de Viitorul. Jan Popescu avea nişte trasee pe Turburea şi alte localităţi", a declarat Constantin Mitrescu, preşedintele Sindicatului Energia Rovinari.
Jan Popescu este şeful formaţiei de pompieri de la Termo Rovinari. Sindicalistul a spus că nu deţine nicio firmă. "N-are Popescu Jan firmă. Dacă aveam firmă, aveam şi microbuze", a comentat Jan Popescu.
Între cei doi sindicalişti există anumite animozităţi. Asta pentru că Jan Popescu până nu demult a fost vicepreşedinte la sindicatul condus de Constantin Mitrescu însă a preferat să migreze la Sindicatul Mine Energia Oltenia (SMEO), condus de Gabriel Căldăruşe.

Vizualizări: 2,972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: