Ce au obţinut greviştii foamei după întâlnirea cu şefii CEO

O parte din angajaţii  CE Oltenia, care au intrat în greva foamei la finele anului trecut, s-au întâlnit vineri cu managerul interimar al CE Oltenia, Laurenţiu Ciobotărică, pentru a discuta referitor la împărţirea claselor de salarizare către salariaţi.

La discuţii a luat parte şi Petra Patricia Pătraşcu, noua şefă de la Resurse Umane. După două ore de discuţii, foştii  protestatari s-au arătat mulţumiţi de ce le-au transmis şefii din companie. Directorul general al CE Oltenia a spus în decembrie că va face lumină până în data de 31 ianuarie în ceea ce priveşte împărţirea claselor de salarizare, însă le-a cerut salariaţilor chemaţi la discuţii să fie de acord cu prelungirea acestui termen.

Conducerea companiei va cere şefilor din subunităţi să prezinte câte un referat pentru fiecare salariat care a beneficiat de creştere salarială, spune Manu Tomescu, angajat al Termo Rovinari. „Ne-au mai cerut timp. Directoarea cea nouă de la Resurse Umane ne-a spus că o să lucreze ca la carte. A trimis deja în teritoriu un regulament şi o să ceară rapoartele la directori şi şefi ca să vadă cum s-a dat fiecare promovare în parte şi dacă au fost respectate criteriile. Ne-au comunicat că cel târziu la sfârşitul lunii februarie se vor face corecţiile acolo unde s-au dat clase pe nemerit. Celor care au luat fără să merite le vor lua clasele înapoi, iar după aceea ei au trimis deja regulamentul după care se vor face promovările la cei cu clase mici. Cele 3 criterii: cei cu salarii mici pe acelaşi loc de muncă, cei care au fost promovaţi şi cei care au preluat alte sarcini”, a declarat Manu Tomescu.

La discuţii au luat parte angajaţii CE Oltenia: Marius Pascu, Manu Tomescu, Nicolae Mitea, Relu Constantinescu şi Doru Crăete. Tomescu a mai spus şi că „tot ce s-a făcut, s-a făcut sub presiunea fostei conduceri”, făcând referire la discriminările făcute de fosta conducere între salariaţi.

Vizualizări: 1,876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: