Mitrescu: Ciurel l-a pus Golea şef la Personal la Mentenanţă

Laurenţiu Ciurel îl critică pe Marin Golea, aspirant la postul de director de resurse umane din CE Oltenia, dar nu spune că şi el l-a pus pe acesta şef la Personal, a declarat sindicalistul Constantin Mitrescu.

 Liderul sindical din Rovinari, Marin Golea, şi-a depus dosarul de candidatură, iar fostul director Laurenţiu Ciurel a luat în râs intenţia acestuia. 

“Cu să fie buni. E vorba totuşi de Complexul Energetic Oltenia, nu de Sind Jilţ sau cariere. Nu ar putea cineva să se rişte cu asemenea candidaţi. E unul dintre oamenii periculoşi care ar ajunge într-o funcţie de genul acesta....dar nu cred că poate ajunge pentru că nu are niciun fel de experienţă, dânsul este electrician”, a declarat Laurenţiu Ciurel la Radio Infinit.

„Le-a intrat morcovul în fund”

I-a răspuns Constantin Mitrescu, coleg de federaţie cu Marin Golea. “Ciurel zice acum că nu are pregătire, dar în 2014, când l-a pus el şef la Personal la Mentenanţă Rovinari avea? Ca să vedeţi cum minte. Sau are amnezie. Ciurel l-a pus pe Golea şef la personal, conduce ingineri şi economişti. Unul dintre ei este Stanciu, unul dintre cei mai vechi oameni din companie, a fost director general la Resurse Umane la Rovinari”.

Ciurel a adus în discuţie şi o firmă pe care ar fi condu-o Golea. “Dacă e vorba de experienţa lui Golea într-adevăr el a fost director mulţi ani la o Service Cariere. Nu avea niciun om angajat şi lua lucrări pe care le subcontracta la Minprest. Asta este experienţa”, a declarat Ciurel la Radio Infinit. Mitrescu are o replică şi pentru această afirmaţie. La mulţi ani după închiderea acestei firme, Mitrescu spune acum că această firmă a fost înfiinţată de Golea la solicitarea lui Laurenţiu Ciurel, care era director la Termocentrala Rovinari. Mai mult, primii 10-20 de oameni angajaţi ar fi fost angajaţi la solicitarea directorului general Laurenţiu Ciurel. 

Mitrescu spune că cei care au criticat intenţia lui Golea de a candida, oameni din CEO şi oameni politici, se tem de acesta pentru că ar putea fi îndepărtaţi de pe posturi sau vor fi nevoiţi să dea concursuri. Sindicalistul crede că aceştia se tem că vor fi schimbaţi de Golea, dacă acesta va ajunge director la Resurse Umane. „Le-a intrat morcovul în fund pentru că ştiu că dacă ar lua unul ca Golea nu ar mai tolera oameni puşi de partide, nu ar mai exista pe posturi activişti PNL sau PSD care au picat examenele cu 2 sau 3 dar sunt în continuare pe post. Am ieşi de sub influenţa politică. Ăsta ar fi pericolul”, a declarat Mitrescu.

Vizualizări: 2,766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: