Mitrescu: S-au ales membrii Consiliului de Supraveghere

O firmă contractată de Ministerul Economiei a ales zece persoane, posibile membre în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Afirmaţia a fost făcută de liderul de sindicat de la Energia Rovinari, Constantin Mitrescu. Acesta a declarat că, din informaţiile pe care le are, în cel mai scurt timp numele celor cinci care vor fi selecţionaţi va fi făcut public. Gavril Baican, membru în Consiliul de Supraveghere, a declarat ieri că nu-şi va depune CV-ul pentru un nou mandat.

Mandatul celor şapte membri ai Consiliului de Supraveghere, cinci de la Ministerul Economiei şi doi reprezentanţi ai Fondului Proprietatea, expiră la data de 30 septembrie, Tot până atunci este valabil şi mandatul Directoratului.

„Firma de resurse umane angajată de Ministerul Economiei a recrutat zece persoane din o listă cu specialişti, dintre care vor fi selectaţi cinci şi doi va pune Fondul Proprietatea. Nu ştiu nume şi nici dacă actualii membri ai Consiliului şi-au depus CV-ul, dar vom afla curând“, a declarat Constantin Mitrescu. 

Sindicalistul este în continuare nemulţumit de implicarea preşedintelui executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu. „Dacă tot se bagă atât Călinoiu să-i alegă el, de ce să mai plătească statul“, spune acesta.

BAICAN RENUNŢĂ

Contactat telefonic, Gavril Baican, membru în Consiliul de Supraveghere, a declarat că nu-şi va depune CV-ul pentru un ou mandat. „Cred că este bine să vină altă echipă. Pentru ce urmează cred că e mai bine să fie altă echipă“, a declarat acesta.

MANDAT

Pe 30 septembrie va expira şi mandatul directorului executiv al CEO, Constantin Bălăşoiu. „Deocamdată nu se ştie dacă Bălăşoiu îşi va mai depune sau nu CV-ul. El a spus clar, dacă se mai bagă politicul nu vrea să mai fie“, a precizat Mitrescu.

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: