Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mitropolitul Olteniei, la Centrului de Plasament din Târgu Cărbuneşti

În preajma sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, a vizitat ieri Centrul de Plasament din Târgu Cărbuneşti. Cu acest prilej, Mitropolitul Oltenia i-a binecuvântat pe cei 45 de copii găzduiţi de acest centru social şi le-a oferit daruri, constând din fructe, dulciuri şi rechizite şcolare. Copiii s-au bucurat de prezenţa în mijlocul lor a Mitropolitului Olteniei şi au prezentat un frumos program artistic, format din poezii specifice sărbătorilor de iarnă.

Acţiunea a fost organizată de Protoieria Târgu Cărbuneşti şi Sectorul Social al Arhiepiscopiei Craiovei. „Vizita a fost în egală măsură o bucurie atât pentru copiii de la centru, care s-au bucurat de darurile primite, dar şi pentru  personalul care se îngrijeşte cu multă dragoste de aceşti copii, pentru că au avut prilejul de a se întâlni cu Mitropolitul Olteniei şi de a fi binecuvântaţi pentru lucrarea pe care o desfăşoară”, a declarat părintele Iulian Mărgineanu, protopop al Protoieriei Târgu Cărbuneşti. (D.M.)

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: