Mocioi: S-a vrut scoaterea din politică a unor oameni care au muncit

Deputatul PNL Gorj, Niculina Mocioi, lansează o serie de atacuri la adresa conducerii partidului, despre care spune că a încercat să scoată din politică nişte oameni care au muncit. Deputatul Niculina Mocioi a mai spus că în momentul de faţă încrederea în cei doi copreşedinţi ai partidului este zero şi, cu toate acestea, îşi doreşte să rămână în PNL alături de oamenii care au pus umărul la anumite proiecte.

Rep.: Dan Vâlceanu a spus că vă dă banii înapoi? O să-i primiţi?

N.M.:  Se încearcă să se minimalizeze o problemă mult mai complicată. Aici nu este vorba, până la urmă, de acea sumă. Aici e vorba de procedura în sine, anormală. Din punctul meu de vedere, s-a încercat scoaterea din politică a unor oameni care au muncit. Nu vorbim de acea sumă de bani care oricum ne-a fost percepută şi ni s-a promis că ni se va comunica procentul, cel puţin mie asta mi-au promis, că îmi vor spune procentul meu, ori acest lucru nu s-a întâmplat. Modul la care înţelege domnul Vâlceanu să vină în spaţiul public pe această problemă este anormal, cu atât mai mult cu cât spune că o să înapoieze banii din propriul buzunar. Păi, ce să înţeleg eu de aici? Eu am dat aceşti bani la partid, mi s-a tăiat o chitanţă. Eu i-am dat pentru o procedură anume, nu i-am dat unui om aceşti bani.

Rep.: O să rămâneţi în PNL?

N.M.: În momentul de faţă, încrederea mea în conducerea PNL Gorj este zero şi consider că nu avem cum să colaborăm. La fel de important este că în PNL sunt oameni care îşi doresc să facă ceva pentru comunităţile pe care le reprezintă, alături de aceşti oameni o să rămân. Dar, ca om, mă interesează un proiect şi oameni în care să cred, altfel nu intenţionez să mă mai implic în nici un fel. Dacă voiam să plec undeva, plecam pur şi simplu, nu aveam nevoie de această mascaradă pe care dumnealor au gândit-o, au regizat-o, au pus-o în practică. Tot ce am făcut a fost să spun STOP, nu pot să-mi dau girul şi să particip la această mizerie.

Rep.: Îl veţi susţine pe Octavian Lupulescu?

N.M.: Nu pot să-mi dau girul nici pentru candidatul pe care PNL îl are în acest moment, dintr-o raţiune cât se poate de simplă, dumnealui nu s-a prezentat niciodată în faţa electoratului, nu avem de unde să ştim cum stă, nu a fost niciodată sondat alături de noi şi atunci eu şi ceilalţi colegi trebuie să-i credem pe cuvânt pe cei doi copreşedinţi că cel de-al şaselea se încadrează în profilul pe care târgujianul şi l-ar dori?

Vizualizări: 653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: