Mocioi: Problema Petrescu-Slapciu trebuie tranşată de centru

De şase luni nimeni nu se mai interesează de organizaţia PP-DD Gorj, a declarat ieri la un post local de radio deputatul PP-DD Niculina Mocioi. Declaraţiile acesteia au fost surprinzătoare, Mocioi menţionând printre altele că în organizaţia de la Motru sunt probleme de aproape un an, că au fost propuse o serie de excluderi faţă de care centrul va decide, dar a asigurat că nu va pleca din partid. Declaraţiile de la Radio Infinit vin în contextul scandalului dintre Ilie Petrescu - preşedinte la PP-DD Motru şi consilier local şi Aurel Slapciu - consilier judeţean, propus pentru excludere.

Reporter: Cum comentaţi ceea ce se întâmplă la Motru?

Niculina Mocioi: Din punctul meu de vedere este regretabil ce se întâmplă în organizaţia de la Motru. Sunt probleme mai vechi, poate acum transpar în spaţiul public, dar cred că de un an există aceste disensiuni între domnul Slapciu şi domnul Petrescu. În tot acest timp am încercat să fac în aşa fel încât să-i pun pe cei doi la aceeaşi masă şi să lucreze pentru partid.

Rep.: Pentru ce se ceartă?

N.M.: Nu aş putea să spun ce îşi doresc cei doi. Nu vă gândiţi că ar fi vorba despre preşedinţia organizaţiei judeţene, pentru că, aşa cum ştim cu toţii, PP-DD Gorj are un preşedinte interimar, pe domnul Cătălin Zamfira. Cred că la Motru sunt lucruri mai degrabă personale peste care nici unul, nici altul nu poate să treacă. Dacă în acest timp am tot sperat să putem face în aşa fel încât organizaţia să funcţioneze bine şi să nu renunţăm la nici un om, este clar că lucrurile vor trebui tranşate.

Rep.: Domnul Slapciu este propus pentru excludere?

N.M.: Sunt propuneri primite de la organizaţia Motru pentru mai multe excluderi. Nu vreau să dau nume pentru că centrul va trebui să tranşeze aceste probleme.

Eu am mai spus, tot ce mă interesează este să-mi consolidez organizaţiile. Să fim serioşi, dacă vrei să fii preşedinte trebuie să ai peste ce să fii. În tot acest timp a fost o luptă pentru şefia partidului, timp în care, în afară de mine, care încercam să ţin de organizaţii, nimeni nu s-a mai gândit la asta şi atunci, din punctul meu de vedere, în următoarea perioadă va trebui să recuperăm şase luni în care nu s-a făcut teren aşa cum trebuia. Asta mă interesează acum.

Rep.:. Aţi început reorganizarea partidului?

N.M.: Mi-am pus la punct baza de date scriptic, acum trebuie inventariaţi oamenii. Vă daţi seama că oamenii îşi mai schimbă opţiunea.

Rep.: Candidaţi la şefia PP-DD Gorj?

N.M.: Este prematur să vă spun. Tot ce pot să spun este că rămân în PP-DD, pentru că au fost suspiciuni, şi o să-mi fac treaba cât de bine pot.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: