Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Modificările la legea energiei au trecut de parlament

Decizie importantă pentru CE Oltenia. Parlamentarii din Camera Deputaților au avizat marți, în plen, modificările la legea energiei, ce îi va permite companiei energetice să devină un "un jucător important pe piața de profil", așa cum afirmau în urmă cu ceva timp inițiatorii acestor modificări legislative. În plen, la vot, au fost prezenți și șapte lideri ai Federației Univers. "S-a votat în plen, au trecut modificările de la legea energiei. Au fost 2 voturi împotrivă și restul, 213, au fost pentru. Este un prim pas, noi am mai avut discuții și cu președintele camerei și cu deputați din toate partidele, ca în toamnă să fie făcute alte demersuri tot de modificare a legii pe alte paliere", a declarat Gabriel Căldăruşe, preşedintele Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO).
Modificările aduse legii energiei au fost avizate săptămâna trecută și de comisia de Transporturi şi Infrastructură din Camera Deputaților. Prin modificarea legii energiei se va putea realiza şi mixul energetic între producători, iar o altă modificare face referire la costul maxim la care pot fi achiziţionate certificatele de CO2. Amendamentele aduse legii energiei au fost iniţiate de către CE Oltenia și senatorul Dian Popescu. Urmează ca modificările aduse la legea energiei să fie promulgate de președintele țării.

Vizualizări: 3,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: