Mogoe a demisionat! Noul director, numit pe 23 iulie

Valentin Mogoe a demisionat din funcţia de director la MedservMin, societate de servicii medicale la care acţionar majoritar este Complexul Energetic Oltenia. Mogoe a confirmat demisia, invocând motive personale. Surse politice susţin că Gheorghe Milosteanu - director la Centrul Maternal şi secretar general al PSD Gorj are şanse pentru a prelua funcţia. Milosteanu a spus că nu doreşte să comenteze pe marginea acestui subiect.

Valentin Mogoe a fost numit director la societatea prestatoare de servicii medicale MedservMin în luna martie a anului trecut. Acum a luat decizia de a renunţa la funcţie. Spune că nu a fost influenţat de nimeni şi că vrea doar să aibă mai mult timp pentru proiectele personale. “Mi-am dat demisia şi de luni nu mai sunt director la MedservMin. Am luat această decizie din proprie iniţiativă, din motive personale. Am alte proiecte. Nu mi se impută absolut nimic. Totul e ok cu societatea. Nu avem datorii. Avem bani în conturi, salariile sunt acordate la timp, totul este ok”, a declarat Valentin Mogoe.

Contactat telefonic, cel vehiculat pentru a prelua ştafeta, Gheorghe Milosteanu, nu a dorit să vorbească pe această temă. “Nu comentez acest subiect”, a spus expeditiv Milosteanu, care în acest moment este preşedinte al Consiliului de Administraţie. Surse din societate susţin că interimatul va fi asigurat de Vasile Râbu, numit în urmă cu puţin timp director adjunct. Numele noului director ar putea fi aflat după şedinţa AGA din 23 iulie.

Salariu lunar brut al directorului general al MedservMin este de 8.349 RON. Aceeaşi sumă o primesc şi directorii generali Gabriel Giorgi şi Ilie Petrescu de la Minprest Serv Rovinari şi UEF Motru, pentru că şi la aceste societăţii CE Oltenia este acţionar majoritar. Cu toţii ocupă funcţii politice. Dacă Vasile Râbu este vicepreşedinte la PSD, Gabriel Giorgi este în conducerea locală a PNL, iar Ilie Petrescu prim-vicepreşedinte la PP-DD.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: