Brânzan, încă director medical la Spitalul Târgu Jiu

Medicul oftalmolog Daiana Brânzan este în continuare directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Târgu Jiu. Asta pentru că, deşi managerul interimar al spitalului, Tiberiu Tătaru, a propus o altă persoană în locul său, propunerea nu a primit încă girul preşedintelui Consiliului Judeţean, care are, se pare, ultimul cuvânt în această privinţă. Nu există nici garanţii că medicul Letiţia Barbu, cea propusă pentru a prelua această funcţie, va fi şi cea acceptată de şeful judeţului.

Medicul radiolog Daiana Brânzan şi-a dat demisia din funcţia de director medical al spitalului la doar câteva săptămâni de la instalare, deoarece nu mai avea timp să îşi exercite meseria aşa cum îşi dorea. Astfel stând lucrurile, conducerea unităţii spitaliceşti a făcut o propunere pentru medicul oftalmolog Letiţia Barbu, ca să-i ia locul. Propunerea a fost transmisă şefului judeţului, însă acesta nu se grăbeşte să ia o decizie. Până una-alta, medicul Brânzan rămâne directorul medical al spitalului. „Doamna director medical Brânzan şi-a înaintat demisia. În consecinţă eu i-am făcut o altă propunere domnului preşedinte Călinoiu, care analizează şi nu a luat nicio decizie. Până domnul preşedinte va lua o decizie, director medical al spitalului este în continuare doamna Brânzan. Nu am certitudinea că propunerea pe care am făcut-o va fi acceptată. Decizia îi aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean”, a declarat Tiberiu Tătaru, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă. 

Tătaru a spus că va încerca astăzi să mai discute pe această temă cu şeful judeţului. Un răspuns clar este aşteptat abia la începutul săptămânii viitoare.

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: