Mogoe: Staţiunea Săcelu va merge pe profit

Valentin Mogoe, directorul Medserv Min, va semna contractul de administrare al Bazei de Tratament Săcelu cu conducerea Complexului Energetic Oltenia. Mogoe promite că staţiunea de la Săcelu va recupera pierderile şi va intra pe profit. Acest lucru nu este imposibil, întrucât şeful Medserv Min intenţionează să menţină deschisă Baza de Tratament inclusiv pe timpul sezonului rece, odată cu amenajarea piscinei interioare. Deschiderea staţiunii era programată pentru sâmbătă, dar se amână până când vremea se va îmbunătăţi.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia va semna, în aceste zile, contractul de administrare al Bazei de Tratament Săcelu cu directorul Medserv Min. Şefii CEO grăbesc procedura întrucât, începând de sâmbătă, se deschide sezonul estival la Săcelu. Valentin Mogoe promite că staţiunea de la Săcelu va intra pe profit până la sfârşitul anului. „Conducerea CEO urmăreşte ca staţiunea Săcelu să nu mai înregistreze pierderi. Voi avea un contract de administrare în care mi se stabili un target. Nu numai că îl voi atinge, dar îmi iau angajamentul că staţiunea de la Săcelu va intra pe profit. La Săcelu, niciodată nu se ştia cu exactitate câte persoane intrau la plajă pentru că multora nu li se tăiau bilete. Acest lucru nu se mai întâmpla de acum încolo. Adulţii vor plăti câte 7 lei/persoană, iar copiii 3 lei. Toţi vor intra cu bilet, însă sunt convins că oamenii vor fi mulţumiţi întrucât bazinele de la Săcelu le vor depăşi cu mult pe cele de la Felix”, a declarat Valentin Mogoe. Intrarea la bazine va fi liberă în ziua în care va fi deschis sezonul estival.

Baza de Tratament Săcelu, deschisă şi iarna

Directorul Medserv Min intenţionează să menţină deschisă Baza de Tratament de la Săcelu chiar şi pe perioada sezonului rece. Acest lucru se va întâmpla odată cu amenajarea piscinei interioare din incinta Bazei de Tratament. „În incinta Bazei de Tratament există o piscină foarte mare, care era plină de gunoaie. Pentru a nu se vedea mizeria din interior, la încăperea respectivă au fost vopsite geamurile. Împreună cu personalul TESA de la Medserv Min am făcut curăţenie şi la piscină. Intenţionăm să o renovăm cu banii strânşi din taxa de intrare la bazine. Vrem să menţinem deschisă Baza de Tratament pe toată perioada anului. Oamenii vor putea veni atât la tratament, cât şi pentru a se relaxa la piscină, în sezonul rece. Avem personalul medical de la Săcelu care, până acum, lucra doar trei-patru luni pe an”, a declarat Valentin Mogoe. Orice tip de procedură efectuată la Baza de Tratament Săcelu costă 6 lei.  

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: