Morega caută un primar mai tânăr

Provocare pentru tinerii din Motru care au vârsta cuprinsă între 17-25 ani și care sunt pasionați de administrație publică, de politică. Primarul localității, Cosmin Morega, le propune să fie primar pentru o zi.

Acești tineri pot depune o solicitare care să cuprindă numele, vârsta și un număr de telefon, la sediul primăriei (secretariat) ori să o trimită pe contul de Facebook "Primăria Municipiului Motru" până la sfârșitul acestei luni.

"De la 1 februarie, tinerii ce își vor depune solicitările, vor fi prezenți pe rând, timp de 1 zi, alături de mine, la toate activitățile administrative, politice din acea zi. Practic, începând cu ora 7 și până la 16-20, în funcție de programul zilei, vor participa activ la activitatea din acea zi. Doresc acest lucru pentru ca tinerii noștri să poată fi informați de activitatea administrativă direct de la sursă, să vadă problemele cu care ne confruntăm în fiecare zi, modul de rezolvare, pentru a informa la rândul lor și alți colegi/prieteni de aceasta activitate", a transmis Cosmin Morega.

Primarul speră să fie mulți tineri doritori să participe la această acțiune. "Cel mai activ va fi premiat cu o tabletă nouă, care sper sa îi fie de folos în activitatea sa zilnică. Vă mulțumesc și aștept cu multă încredere cât mai mulți tineri să se înscrie la această provocare "Primar pentru o zi" și, de de nu, peste câțiva ani cei care își doresc acest lucru să li se și îndeplinească și să ocupe funcții importante în administrația publică, politică, funcții care să aducă un plus valoare comunității noastre", a mai menționat primarul din Motru. (A.A.)

Vizualizări: 2,596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: