Morega: Ciurel a fost la chiolhanuri cu Condescu

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a deschis cutia Pandorei după ce l-a atacat pe fostul deputat, aliatul său Dan Ilie Morega. În final s-a lăsat cu strigături de ambele părţi. Ciurel a spus că Morega îi cântă în strună lui Marin Condescu, iar fostul deputat i-a amintit că l-a dus de mână la Bucureşti şi l-a făcut director.

Discuţiile dintre cei doi au apărut după ce Morega a declarat într-o conferinţă de presă că Laurenţiu Ciurel a făcut credit la bancă pentru a putea plăti salariile minerilor şi energeticienilor. Asta l-a enervat foarte tare pe Laurenţiu Ciurel. „Domnul Morega să critice ce vrea dânsul, dar nu să spună în conferinţe de presă ce visează noaptea. Asta nu mai poate fi trecut cu vederea. Dacă domnul Morega doreşte o asemenea abordare, în mine nu o să aibă vreodată un partener. Minciuni de genul acesta ca să-i cânte în strună domnului Condescu, pe care se face că-l critică, nu putem accepta. Nu am luat nici măcar un cent anul acesta. Singurele împrumuturi bancare sunt cele pentru investiţiile de mediu“, a declarat Laurenţiu Ciurel.

Fostul deputat, până nu demult un apărător al lui Ciurel, a mai avut un mesaj pentru directorul CEO. „Îi atrag atenţia pentru ultima dată lui Ciurel că dacă am avut un comportament mai mult decât decent şi i-am luat de multe ori apărarea în multe situaţii a fost pentru că l-am crezut un altfel de om. Unui conducător de asemenea anvergură trebuie să-i laşi un timp de 7-8 luni cel puţin să vezi cum se mişcă. Asta nu înseamnă dragă Ciurel, Laurenţiu, că Morega are vreun pact cu arnăuţii tăi sau cu tine şi că prin Institutul de Investigaţii şi Politici Publice pe care îl conduc nu voi spune adevărul. Să nu vă fie cu supărare domnule, ştiu că adevărul supără“, i-a mai transmis Morega.

Morega i-a amintit că el l-a pus director

Alăturarea de Marin Condescu l-a supărat pe Dan Ilie Morega. „L-am crezut pe Ciurel un om de onoare. Să nu uite că eu sunt cel care l-am luat de mânuţă şi l-am dus prima dată la Bucureşti să-l facă director general la Complexul Rovinari. Este o mare obrăznicie din partea lui Ciurel să spună că eu fac jocurile lui Condescu sau că îi cânt în strună, când eu din 1997 am fost adversarul lui Condescu. Nu cumva, dragă Ciurele, în primele luni după instalarea ca director general la CEO ai tras un chiolhan organizat de prietenii tăi linguşitori unde a participat şi Condescu? Să mă fi confundat în cazul acesta pe mine cu tine? Eu nu am stat niciodată cu Condescu la masă, nu am avut discuţii cu acesta. Ăsta e adevăratul caracter al lui Ciurel. În rest, să auzim numai de bine“, îi transmite Morega, acesta adăugând că poate să spună şi locaţia unde a avut loc chermeza şi cine a mai fost acolo.

Cât despre afirmaţia privitoare la credite, Morega a spus că nu retractează declaraţia. „Faptul că este ofensat Ciurel… se pare că un mic adevăr ar fi undeva, că în viitorul apropiat, dacă nu până acum, se gândeşte, atâta timp cât în ultimele trei patru luni a înregistrat pierderi. Exclus ca vreodată Morega să aibă vreo întâlnire cu Condescu sau vreo înţelegere. Declaraţia lui Ciurel e hai să facem declaraţii, să fim mereu pe presă. Să fie un om serios, aşa cum l-am cunoscut, dar în ultima perioadă a arătat că este un om cu mai multe feţe“, a mai spus Morega.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: