Vîlceanu, acuzat că l-a răzgândit pe Leuştean

Şirul scandalurilor din PNL Gorj a continuat şi în această săptămână. Consilierul local al PNL Târgu Jiu, Mihai Paraschiv, îşi suspectează preşedintele de partid că l-a făcut pe Dumitru Leuştean să refuze candidatura la alegerile europarlamentare. Leuştean este primarul din Novaci şi a fost propus pentru a fi pe listă de Marcel Romanescu. Vîlceanu a spus că a vorbit personal cu Leuştean, care i-a spus că nu îşi doreşte să candideze, în timp ce Romanescu susţine că a avut acordul verbal al primarului.

Mihai Paraschiv susţine punctul de vedere al primarului Romanescu. „Este o mâhnire personală, pentru că eu am asistat la două discuţii în care domnul Leuştean a confirmat că este de acord cu această propunere. Adică nu a fost aruncată de domnul Romanescu... Şi nu am înţeles ce s-a întâmplat. Probabil că are legătură cu oprirea domnului Vîlceanu la Novaci”, a spus Paraschiv la Radio Infinit. Întrebat dacă Vîlceanu l-a răzgândit pe Leuştean, Paraschiv a spus: „Cred că este singura explicaţie”. Acesta a precizat că nu ştie ce interes a avut preşedintele PNL Gorj să facă asta. „Nu ştiu. Probabil ca să rămâne Marian Jean Marinescu în pole position din partea Olteniei, mă gândesc”, a spus Mihai Paraschiv.

Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, i-a dat o scurtă replică lui Paraschiv. „Omul nu şi-a dorit niciodată să candideze. În niciun caz nu l-am răzgândit eu pe domnul Leuştean. Este o discuţie care nu ne avantajează, a fost pornită fără a avea o strategie şi continuarea ne pune într-o situaţie complicată şi mi-aş dori ca toţi colegii să înţeleagă asta”, a spus Vîlceanu, care a precizat că termenul de depunere a candidaturilor este 1 octombrie, dar deocamdată nu a fost depusă nicio candidatură din Gorj. (R.S.)

Vizualizări: 1,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: