Morega despre „prieteniile” lui Dian Popescu cu SRI: „Astea sunt gargare”

Dian Popescu, preşedintele organizaţiei PNL Târgu-Jiu, vrea sa se specializeze in tainele serviciilor secrete. După ce a absolvit Colegiul Naţional de Apărare, acesta este acum înscris la Colegiul National de Informaţii “Mihai Viteazul” de la Academia Bucureşti. Fostul şef al lui Dian Popescu, Dan Morega, a spus că  acesta a vrut intenţionat să apară în preajma acestor oameni şi a organizat totul pentru imagine.

Manuela NOVĂCEANU

Camelia SUCIU

Liberalul Dian Popescu vrea să se specializeze în tainele serviciilor secrete naţionale. Pe lângă Colegiul Naţional de Apărare pe care susţine că l-a urmat, acesta este acum înscris la Colegiul Naţional de Informaţii, alături de alţi oameni importanţi din ţară, printre care senatori, deputaţi şi angajaţi ai MAI. “Bineînţeles că nu poate oricine să se înscrie pentru că sunt o serie de paşi de parcurs pentru a ajunge să te înscrii la Colegiul Naţional de Informaţii. Eu am urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare, fapt care mi-a permis să mă înscriu şi aici”, declară Dian Popescu, preşedintele organizaţiei PNL Târgu Jiu.

Morega: Lasă să se înţeleagă că este informator

Dian Popescu este mândru de faptul că ieri a reuşit să aducă la Târgu-Jiu cursanţii Colegiului Naţional de Informaţii, cu care este coleg de serie. “Au apărut destule exemple negative pe la televizor care au reprezentat Gorjul. Mă bucur că am reuşit să-I aduc la Târgu Jiu, pentru că trebuie să vadă ce oameni de valoare avem în judeţul nostru, oameni care merită să ne reprezinte, dar mai ales trebuie să ne cunoască cultura, iar aici mă refer în primul rând la Constantin Brâncuşi, dar şi la alte obiective monumentale pe care le pot vedea”, mai spune Dian Popescu. Chiar dacă Dian Popescu a lăsat impresia că este apropiat de cei prezenţi la eveniment, Morega crede că acesta doar se laudă. „Astea sunt gargare şi a chemat presa  sa arunce aşa pentru populaţie… Lasă să se înţeleagă că el ar fi racolat sau ar fi informator al unora sau altora. Nu. El se duce la nişte cursuri pe linie de armată. Se întâlneşte acolo cu diverşi oameni de prima linie. Sigur, galant cum e îi mai invită la câte o masă oamenii, mai spun anumite lucruri şi el se tot făleşte că cunoaşte generalii Rică şi Cutărescu. Sunt de imagine”, a spus Morega într-o emisiune la Gorj TV.

 Conferinţa organizată ieri la Târgu Jiu face parte din seria conferinţelor organizate anual în diferite judeţe ale ţării şi care dezbat diverse teme privind securitatea individului în societate. La şedinţa de astăzi au participat reprezentanţii judeţului Gorj, cei ai SRI, ISU, Armată şi cursanţii de la Colegiul Naţional de Informaţii “Mihai Viteazul” în frunte cu prorectorul Gheorghe Toma.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: