Morega, discurs antiBăsescu la deschiderea anului şcolar

Preşedintele PNL Gorj Dan Ilie Morega a participat la deschiderea anului şcolar, în ciuda interdicţiei puse de şeful său de partid Crin Antonescu. Morega a împărţit ghiozdane copiilor din Bâlta şi le-a ţinut un discurs antiBăsescu.

Dan Ilie Morega a ignorat directivele primite de la Crin Antonescu, şeful său de partid, şi a participat la deschiderea anului şcolar la Grupul Şcolar de la Bâlta. Discursul lui Morega, ţinut în faţa elevilor şi a dascălilor de la Bâlta, nu a ocolit mediul politic. Şeful liberalilor le-a atras atenţia celor prezenţi să fie atenţi cum vor vota în noiembrie. „Iată unde am ajuns în 9 luni de zile cu visul preşedintelui Băsescu de a avea la guvernare două partide mari. Iată unde este ţara! Rămâne ca dumneavoastră să trageţi concluziile necesare şi în toamnă să luaţi decizia corectă, cei care aveţi peste 18 ani”, a spus Morega.

Liderul liberalilor gorjeni a precizat că a trecut peste decizia lui Crin Antonescu, care le interzicea parlamentarilor PNL să participe la deschiderea noului an şcolar, pentru că ar fi dezamăgit mulţi cetăţeni. „Noi am luat hotărârea să nu participăm la deschiderea noului an şcolar, dar în acelaşi timp am fost pus în situaţia destul de dificilă de a refuza cadrele didactice, conducerea localităţii şi foarte mulţi părinţi. Nu am putut să îi refuz. Eu cred că ar fi fost o dezamăgire pentru ei”, a spus Morega.

Dan Ilie Morega  a donat Grupului Şcolar de la Bâlteni un calculator performant, 20 de ghiozdane şi rechizite pentru elevii din clasa I.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: