Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Morega face lobby pentru Romanescu în două partide

Deputatul independent Dan Ilie Morega îi cere public preşedintelui PD-L Gorj Ion Ruşeţ să îl reprimească în partid pe fostul subprefect Marcel Romanescu, despre care spune că este „un tânăr inteligent, harnic, muncitor, capabil”. Morega a recunoscut că a negociat cu Romanescu şi o trecere la PNL, atunci când conducea filiala, dar a negat că acum trei săptămâni a mers cu fostul subprefect la Bucureşti, pentru a-i negocia funcţia de prim-vicepreşedinte.

Nimeni nu mai înţelege ce vrea Marcel Romanescu de la viitorul lui politic. Ba vrea să se întoarcă în PD-L, ba spune cât de bine i-ar sta în PNL. Când spune că se consideră revenit la democrat-liberali din ziua în care a părăsit prefectura, când pune condiţii pentru revenirea în PD-L.

Morega a negociat pentru Romanescu şi cu PNL

Revenirea lui Romanescu în PD-L a fost cerută de mai mulţi primari, care doresc astfel o întărire a partidului. Interesant este că şi deputatul independent Morega face lobby pentru ca Romanescu să fie primit în PD-L. Mai multe surse susţin că Morega a încercat până acum câteva săptămâni şi o numire a lui Marcel Romanescu ca prim-vicepreşedinte în PNL Gorj, dar deputatul neagă. „Demersurile mele au fost la timpul trecut, când eu conduceam filiala. Acum sunt alte negocieri probabil între cei care sunt acum la conducerea PNL şi Marcel Romanescu. Eu ştiu că primarii PD-L îl cer înapoi în partid şi îi transmit lui Ruşeţ că de ce îi este frică nu scapă”, a spus Morega.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: