Morega îl vede pe Condescu în spatele Mişcării Populare

Ideea aducerii lui Liviu Andrei la cârma Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu creează tot mai multe controverse în rândul politicienilor gorjeni. Dan Ilie Morega este convins că Andrei va veni pe funcţia de manager general în condiţiile în care va fi acceptat de Mişcarea Populară. Ba mai mult, crede că Marin Condescu se află în spatele Mişcării Populare, dorind să scoată la înaintare oamenii credincioşi lui, gen Liviu Andrei.

Dan Ilie Morega crede că Liviu Andrei are tot interesul să renunţe la funcţia de subprefect al Capitalei, dat fiind faptul că USL şi-a pierdut credibilitatea. Morega spune că Andrei trecuse în barca PSD încă din perioada în care era prefect de Gorj, afinitatea faţă de acest partid fiindu-i şi acum invocată, când a fost refuzat de Mişcarea Populară. „Din câte ştiu eu motivul real pentru care Liviu Andrei a fost refuzat de Mişcarea Populară a fost acela că a avut o relaţie foarte apropiată cu PSD, cunoscută şi la nivelul politicienilor din Gorj. În vremea cât a fost prefect de Gorj, ani la rând, Liviu Andrei nu a atacat nici o hotărâre a Consiliului Judeţean sau a Consiliului Local Târgu Jiu, aflată la limita legalităţii. PSD şi-a manifestat recunoştinţa faţă de el, numindu-l subprefect de Bucureşti”, a declarat Dan Ilie Morega. Acesta a mai precizat că funcţia de manager sau director general la Clubul Pandurii Târgu Jiu îi oferă lui Andrei o stabilitate mult mai mare decât cea de subprefect de Bucureşti. „Andrei îşi dă seama că USL merge pe prăpastie în jos şi că gorjenii o duc mai rău ca în guvernarea trecută, date fiind reducerea locurilor de muncă, creşterea impozitelor şi taxelor, precum şi aplicarea lor acolo unde nu este cazul. Ca atare, Liviu Andrei are tot interesul să vină la Târgu Jiu, funcţia de manager al clubului de fotbal oferindu-i mai mulţi bani şi o stabilitate mai mare decât cea de subprefect al Capitalei”, a menţionat Dan Ilie Morega.

Negocieri tacite la nivel înalt?

Deşi Laurenţiu Ciurel spune că în organigrama clubului nu există funcţia de manager sau director general, Morega nu exclude posibilitatea ca acest post să fi fost deja creat în cadrul unei şedinţe tacite.”Cred că postul de manager general

al clubului de fotbal a fost deja creat de către Marin Condescu, Viorel David şi Florin Cârciumaru în cadrul unei întâlnirii tacite”, a declarat Morega. Ba mai mult, acesta nu exclude posibilitatea ca Marin Condescu să fi avut o întâlnire şi cu factorii de decizie ai Mişcării Populare, susţinută de Traian Băsescu. „Intuiesc că Marin Condescu a avut o întâlnire cu factorii de decizie ai Mişcării Populare, susţinută de Traian Băsescu. Nu este exclus ca în spatele Mişcării Populare să fie Marin Condescu care vrea să scoată în faţă oamenii credincioşi lui, gen Liviu Andrei”, a menţionat Morega.   

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: