Morega nu poate fi primit la PC din cauza trecutului

Vasile Nistor, preşedintele executiv al Partidului Conservator, a dat ieri un interviu la Radio Infinit, legat de eventuala plecare a lui Morega e la UNPR la PC. Nistor a confirmat că primise un mesaj că va fi căutat de un deputat de Gorj, dar nu ştia de discuţia lui Dan Ilie Morega cu Dan Voiculescu. Nistor nu e prea încântat să-l primească pe Morega la PC. Din cauza trecutului său. 

A fost ofertat Dan Ilie Morega de PC?

Am înţeles că ar vrea să vină în PC. Dar asta nu înseamnă că poate să vină. Domnul Morega, din câte ştiu eu, a trecut pe la toate partidele politice şi are şi o problemă legată pe de o parte de trecut îndepărtat şi pe de altă parte cu trecutul mai prezent, adică o condamnare. Nu cred că cineva îşi permite să arunce în aer organizaţia judeţeană dacă vine o persoană care are probleme de imagine, iar eu ca preşedinte executiv nu accept acest lucru.

Presa a speculat că Morega a avut o întâlnire cu Voiculescu...

Nu ştiu dacă a avut o discuţie cu domnul profesor. Probabil o voi avea şi eu pentru că dl Voiculescu se consultă cu mine.

Ar fi o achiziţie deputatul Morega?

Nu-l cunosc foarte bine, dar dacă vine să am o discuţie cu domnia sa vom face o evaluare reală. Oricum, dacă mă caută pot avea o discuţie cu domnia sa. Din câte ştiu am primit un mesaj că mă va căuta un deputat de Gorj, dar nu am avut întâlnirea, poate în această săptămână. În cursul săptămânii dacă vrea putem avea o discuţie, dar nu vreau să arunc organizaţia în aer.

Ce părere aveţi de Ilie Petrescu ?

A fost senator, e un om din mijlocul minerilor. Este un om harnic şi priceput în alte politicii. Sunt mulţumit de el. Gorj este prima organizaţie care are organizaţii teritoriale sută la sută.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: