Morega se lasă de deputăţie

Deputatul independent Dan Ilie Morega anunţă că se gândeşte serios să nu mai candideze la alegerile parlamentare care vor avea loc anul viitor.

“Nu mai iau în calcul o candidatură la Consiliul Judeţean. Gorjenii şi-au vândut votul pentru te miri ce, un litru de ulei sau un kg de zahăr, plătite tot din banii lor, proveniţi din taxe şi impozite, din birurile puse pe ei de primării, de Consiliul Judeţean. Au preferat să îi voteze pe ei, atunci să meargă cu ei în continuare. Eu nu am putut să le ofer decât un program concret, să îi scot din criză. Puteam să mă sacrific eu pentru ei şi nu să fie ei sacrificaţi. N-au vrut”, a declarat Dan Ilie Morega. 

Deputatul Dan Ilie Morega dă asigurări că nu va mai candida nici la alegerile parlamentare care vor avea loc în 2012. “Este aproape ca exclusă şi candidatura mea la Parlament. Aproape exclusă. Nu mă regăsesc… deşi, dacă fac o comparaţie între mine şi Crin Antonescu, care e de 20 de ani în Parlament, nu a putut să scoată nici măcar o lege. Eu în doi ani şi jumătate am scos una. Sper să o scot pe a doua”, a mai spus deputatul.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: