Morega se vede la putere, Popescu continuă bătălia

Liderul PDL Gorj, deputatul Cosmin Popescu, susţine că votarea moţiunii de cenzură împotriva cabinetului Boc II nu este decât încă o formă de rezistenţă la reformele de care România ar avea nevoie. Democrat-liberalul afirmă că alianţa dintre PSD şi PNL a existat în ultimii ani, nu doar la votul de acum din Parlament. Popescu spune că alianţa respectivă are ca singur scop împiedicarea reformelor profunde pe care cabinetul condus de Emil Boc era dispus să le ia.

Preşedintele PDL Gorj declară că, în schimb, partidul său va continua să lupte pentru realizarea reformelor respective, indiferent dacă Boc va mai rămâne sau nu prim-ministru până la alegerile prezidenţiale. "Ceea ce s-a întâmplat acum era de aşteptat, mai ales că am mai avut o alianţă între PSD şi PNL şi ea acum a fost refăcută. Aceste formaţiuni politice se opun sub orice formă la orice reformă profundă de care România are nevoie de 20 de ani încoace. E o bătălie pe care Partidul Democrat Liberal o va continua pentru că avem convingerea că doar aşa România va depăşi greutăţile perioadei actuale", a menţionat Popescu.

Pe de altă parte, liberalul Dan Ilie Morega crede că votarea moţiunii de cenzură asigură intrarea PNL la guvernare. Liderul liberalilor gorjeni afirmă că, de acum încolo, dar mai ales după alegerile prezidenţiale, PNL va fi un partid aflat la guvernare. Acesta spune că, deocamdată, liberalii nu au parteneri de guvernare pentru că nu ştiu încă cine va prelua puterea sau va rămâne în opoziţie dintre PSD şi PDL.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: