Morega şi Liviu Andrei se iau la trântă. Cine câştigă?

Deputatul Dan Ilie Morega îi cere demisia prefectului judeţului Gorj, Liviu Andrei. Acesta spune că va face o interpelare la Ministerul Administraţiei şi Internelor în acest sens. Prefectul Andrei crede că Morega nu va fi luat în calcul de superiorii de la centru şi-l avertizează că odată ş-odată în va pune la punct.

Intenţia prefectului Liviu Andrei de a retroceda ilegal 720 de ha de pădure seculară din Dumbrava Tismanei şi Crasna în schimbul a 530 ha de stânci din Defileul Jiului, în beneficiul omului de afaceri argeşean Liviu Pătraşcu, este un motiv ca acesta să părăsească fotoliul de la Prefectură, crede Morega. Fostul lider al liberalilor a declarat că va cere Ministrului Administraţiei şi Internelor precum şi premierului Emil Boc să-l demită pe Liviu Andrei. Până la sfârşitul lunii, mai spune deputatul. „Liviu Andrei este un trântaş, ce aşteptări să ai de la el, un profesor de sport. O să fac o interpelare la Ministrul Administraţiei şi Internelor precum şi Premierului în care le voi cere să-l demită pe acest om. Am multe argumente dar nu o să i le spun pentru a nu căuta el tot felul de contra-argumente. Unul dintre ele este însă afacerea ilegală cu pădurea de la Tismana“, a precizat Morega în cadrul emisiunii Provocare la Adevăr difuzată de Gorj Tv.

Liviu Andrei: „O să-l trântesc eu o dată...”

Lui Liviu Andrei nu îi este teamă ca va pierde funcţia de prefect al judeţului Gorj. „Nu intru în mocirla lui Morega, eu nu sunt crescut la o şcoală de acest gen şi nu pot intra în mocirla în care a trăit toată viaţa Morega. El este un comunist care face politică comunistă, mocirleşte şi jigneşte pe toată lumea. O să-l trântesc eu o dată de nu o să mă mai facă niciodată trântaş“, a spus Liviu Andrei, prefectul Judeţului Gorj.

Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: