Sorin Bucurescu: “Ruşeţ îşi va rupe gâtul!”

Primarul comunei Slivileşti, Sorin Bucurescu, îşi compătimeşte prietenul, pe actualul preşedinte interimar al PDL Gorj, Ion Ruşeţ. Acesta este de părere că Ruşet îşi va rupe gâtul în meciul cu democrat-liberalii Ionel Manţog, Severus Militaru şi Cosmin Popescu. Ion Ruşeţ spune că Sorin Bucurescu nu crede nici el ce vorbeşte, ci doar transmite mesajul unor social-democraţi care-i doresc cu adevărat răul.

Primarul comunei Slivileşti, social-democrat Sorin Bucurescu, este convins că Ruşeţ va avea de suferit mult din cauză că a acceptat să preia şefia Partidului Democrat Liberal (PDL) Gorj. „Îşi va rupe gâtul Ruşeţ. El e învăţat să conducă o echipă de Divizia B, dar în politică nu e ca în sport, îi va fi foarte greu pentru că are de-a face cu o echipă de divizia A formată din Ionel Manţog, Severus Militaru şi Cosmin Popescu. O să-i fie foarte greu să conducă acest partid“, este de părere Sorin Bucurescu.

Ruşeţ:  „Mulţi din PSD ar dori să-mi rup eu gâtul”

Între primarul Sorin Bucurescu şi Ion Ruşet există o puternică legătură de prietenie motiv pentru care pe Ion Ruşet îl surprind cele declarate de social-democrat. „Mă surprinde ce a spus Sorin Bucurescu, dar ştiu că mulţi din PSD ar dori să-mi rup eu gâtul şi mesajele uneori se transmit şi prin apropiaţi”, a spus democrat-liberalul Ion Ruşeţ.

Mai mult Sorin Bucurescu nu vede în Ruşet un exemplu demn de urmat. El crede că Ionel Manţog este cel care are stofă de lider şi chiar ar vrea să ajungă ca el. „Manţog are din punctul meu de vedere nota zece ca lider, este un bun conducător şi organizator. Îmi doresc ca pe viitor să ajung un conducător ca el”, a spus Bucurescu.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: