Morega: Voi face anti-campanie pentru candidaţii impuşi de la centru

Dan Ilie Morega a renunţat la ideea de a mai candida pentru un nou mandat de deputat. Acesta spune că va susţine pentru Colegiul 1 un liberal sau un pesedist în condiţiile în care acesta va fi din Gorj şi se dovedeşte a fi capabil să continue politica începută de el. Morega ameninţă încă de pe acum că va face anti-campanie oricărui candidat impus de la centru.

Rep.: Se apropie alegerile parlamentare. Care sunt planurile dumneavoastră?

D.I.M.: Nu voi mai candida pentru un nou mandat de deputat. Voi ieşi din viaţa politică, dar nu şi din cea publică. În continuare voi lupta împotriva mafiei sindicaliste şi tuturor hoţomanilor.

Rep.: Ce anume v-a determinat să nu mai candidaţi?

D.I. M.: N-am putut să mă acomodez cu lipsa de seriozitate din partea oamenilor politici şi a grupurilor care conduc.

Rep.: Sunteţi nemulţumit de actuala guvernare ?

D.I.M.: În două luni de guvernare nu au fost decât lupte politice şi nimic altceva.

Rep.: Chiar dacă nu veţi mai candida, nu vă veţi implica în campania electorală?

D.I.M.: Mă voi implica. Voi susţine un liberal sau un pesedist în condiţiile în care acesta va da dovadă de responsabilitate, profesionalism şi se va apleca spre nevoile oamenilor şi ale primarilor din Colegiul 1. Asta numai dacă va fi o persoană din judeţ. În caz contrar voi face anti-campanie pentru oricare candidat impus de la centru. Voi merge şi voi sta de vorbă cu oamenii pentru a-i convinge să nu-l voteze, întrucât vine, promite şi pleacă.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: