Moş Crăciun va ajunge la peste 600 de copii din Băleşti

Copiii din comuna Băleşti nu au fost uitaţi nici anul acesta de Moş Crăciun. Cu sprijinul primăriei şi a Consiliului Local, care a alocat peste 22.000 lei, peste 600 de elevi şi preşcolari vor primi pachete cu dulciuri şi fructe de sărbătorile de iarnă. Anul acesta Moş Crăciun a fost mai darnic, spune primarul Aristică Paicu.

Copiii din şcolile şi grădiniţele de pe raza comunei Băleşti vor primi pachetele oferite de autorităţile locale în cadrul manifestărilor de încheiere a cursurilor pe acest an. Conducerile unităţilor şcolare şi preşcolare au primit sumele necesare pentru achiziţia produselor. Nu doar elevii vor beneficia de pachete cu ocazia sărbătorilor de iarnă, spune primarul Aristică Paicu. “Prin hotărârea de Consiliu Local 127 din 28.11.2014 a fost alocată suma de 22.500 lei pentru pachetele de sărbători trimise de Moş Crăciun prin noi. Din aceştia, 18.330 lei sunt pentru 611 elevi de la şcolile din localitate, iar diferenţa pentru 35 de persoane cu  handicap şi 24 de persoane cu indemnizaţie de ajutor social, dar şi pentru 80 de colindători. Număr total de pachete 750”, a declarat primarul din Băleşti, Aristică Paicu.

Administraţia locală din Băleşti a reuşit anul acesta să crească valoarea pachetelor oferite copiilor de sărbători. Fiecare pachet este în sumă de 30 de lei, în contextul în care anul trecut a fost în valoare de 15 lei. Pachetele vor conţine dulciuri, fructe şi suc.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: