Moş Nicolae le-a adus cadouri copiilor din Fărcăşeşti

Copiii de grădiniță din comuna Fărcășești au fost vizitați de Moș Nicolae, care le-a oferit pachete cu jucării și dulciuri. Visele celor 120 de micuți au fost împlinite de Asociația ”O nouă șansă pentru toți gorjenii” și de Primăria și Consiliul Local Fărcășești. Acestei acțiuni i s-au alăturat și elevii Școlii de Artă din Târgu Jiu, care au susținut un spectacol, contribuind în acest fel la bucuria celor mici. Copiii au pregătit la rândul lor moșului poezii, cântece și dansuri.

Prima dată Moș Nicolae a împărțit cadouri la Liceul Roșia, acolo unde sunt și copii de grădiniță. Micuții l-au așteptat cu un spectacol de colinde și poezie. Mirajul sărbătorilor de iarnă s-a simțit și la Școala Generală ”Victor Popescu” din Fărcășești. ”Această inițiativă este foarte bună. Este foarte frumos ceea ce au făcut pentru copii”, spune  o mămică prezentă la serbare.  Primarul comunei Fărcășești, Dănuț Bălu, le-a promis copiilor și părinților prezenți la serbare că astfel de acțiuni vor continua și în preajma Crăciunului. ”Primăria și Consiliul Local Fărcășești au hotărât ca împreună cu Asociația O nouă șansă pentru toți gorjenii să îl aducem pe Moș Nicolae în mijlocul dânșilor și să le oferim cadouri pentru sărbătorile de iarnă. În continuare și pentru zilele de Crăciun o să le oferim cadouri pentru toți copii”, spune Dănuț Bălu, primarul comunei Fărcășești.

Asociația ”O nouă șansă pentru toți gorjenii”, condusă de Anca Bordușanu, derulează campania ”Ajută copiii să-l cunoască pe Moș Nicolae”, care are ca misiune aducerea sărbătorilor de iarnă mai aproape de sufletul micuților. ”Un număr de 120 de copii au primit cadouri jucării și dulciuri și am vrut ca acești copii să simtă sărbătorile de iarnă mai aproape”, spune Anca Bordoușanu. Multi alți copii vor fi vizitați de Asociația ”O nouă șansă pentru toți gorjenii”

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: