Motivul pentru care Pităroiu a revenit în CE Oltenia

Informaţia lansată pe surse de Pandurul legată de numirea lui Daniel Pităroiu în funcţia de consilier în cadrul Diviziei Financiare, adică în directa subordonare a managerului Laurenţiu Ciobotărică, a fost confirmată de companie. Conducerea CE Oltenia a explicat şi motivele pentru care Daniel Pităroiu a fost readus în sistem. "Reangajarea d-lui Daniel Pităroiu în cadrul Diviziei Financiare a CE Oltenia a fost aprobată de Directoratul societăţii, având în vedere necesitatea de personal cu experienţă profesională dovedită. Dl. Daniel Pităroiu a ocupat, anterior, diferite posturi de conducere în activitatea economico-financiară (Director al Diviziei Financiare, Director al Direcţiei Financiar Contabilitate, contabil şef, ...), având o experienţa de circa 18 ani în cadrul companiei şi/sau subunităţilor acesteia", se arată în răspunsul formulat de administraţia CE Oltenia, la solicitarea Pandurul.
Cei din conducerea executivă a CE Oltenia au mai spus şi că Pităroiu a fost adus în locul unui salariat de la Divizia Financiară, căruia i-a fost suspendat Contractul Individual de Muncă (CIM). "Începând cu data de 28.01.2016, dl. D.Pităroiu ocupă funcţia de consilier, postul fiind temporar vacant (titularul postului are CIM suspendat pentru incapacitate temporara de muncă)”, arată biroul de presă al CEO.
Pităroiu a fost directorul financiar în complex, însă în 2015 şi-a dat demisia preferând să lucreze în mediu privat, la firma Ydail, a afaceristului din Turceni, Ion Iordache.
În acelaşi timp, doi noi şefi şi-au făcut apariţia în CE Oltenia. Un tânăr în vârstă de 31 de ani din Bucureşti, apropiat de-al lui Remus Borza de la Hidroelectrica, şi-a început activitatea în fruntea Direcţiei de Achiziţii. Acesta l-a înlocuit pe Grigore Dădălău, care ar fi rămas un şef mai mic în cadrul companiei. Totodată, de vineri şi-a început activitatea şi Adelina Popescu ca director adjunct financiar-contabil, iar cea care a ocupat această poziţie, Adriana Vâlceanu, prestează acum activitate la Termo Rovinari, pe un post de contabil şef.

Vizualizări: 5,658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: