Motivul „rupturii” dintre patronul lui FC U Craiova şi antrenor

Adrian Mititelu se teme că echipa sa nu va prinde play-off-ul și a început deja să pună presiuni serioase pe antrenorul Marius Croitoru. FC U Craiova a pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 0-1, din etapa a 11-a din Superliga, iar asta l-a supărat pe patronul oltenilor.

Marius Croitoru începuse sezonul cu maximum de încredere din partea lui Adrian Mititelu. În ultima vreme antrenorului i-au dat mari bătăi de cap accidentările cu care se confruntă echipa sa. La meciul pierdut cu FC Voluntari, Gabi Iancu s-a accidentat încă din minutul 2, iar Croitoru l-a înlocuit cu un fundaș, e vorba de Ricardo Grigore. Decizia tehnicianului oltenilor e cu atât mai curioasă cu cât a decis să-l lase în afara lotului pe Vladislav Blănuță, atacant adus în vara acestui an sub formă de împrumut de la Pescara la Craiova.

Vârful a fost transferat de Mititelu la recomandarea lui Fane Stoica. În urma testelor fizice pe care le-a efectuat Blănuță în ultima vreme acesta a ieșit foarte bine și chiar a primit acordul că poate juca 90 de minute fără probleme. Mai mult, atacantul moldovean s-a mișcat foarte bine și la echipa secundă a clubului, în urmă cu o săptămână, când a marcat trei goluri. Totuși, Marius Croitoru nu l-a inclus în lot pentru meciul cu FC Voluntari și Mititelu s-a enervat teribil când a văzut că antrenorul său nu are pe cine să introducă în atac după accidentarea lui Gabi Iancu, a informat ProSport.

Zilele acestea sunt extrem de dificile pentru Croitoru, care ar urma să aibă o discuție decisivă cu patronul său, iar în urma acesteia se va lua o decizie definitivă legată de viitorul său la FC U Craiova care ocupă locul 8 în Superliga, cu 14 puncte din 11 etape.

Vizualizări: 11,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: