Florin Stîngă nu e mulțumit de exprimarea echipei

ACS Viitorul Târgu Jiu a ajuns la a treia victorie consecutivă în stil italian, cu 1-0, din acest campionat. Chiar dacă echipa sa câștigă, antrenorul Florin Stîngă nu e însă mulțumit de exprimarea echipei, după cum a declarat după victoria obținută greu în meciul cu Progresul Spartac.

Echipa pregătită de Florin Stîngă, ACS Viitorul Târgu Jiu a bifat, în etapa a 7-a a Ligii 2, a treia victorie consecutivă cu scorul de 1-0 din acest sezon.

Echipa învinsă destul de greu a fost nou-promovata Progresul Spartac, echipă care venea tot după o serie pozitivă în campionat, cu 7 puncte strânse în ultimele trei meciuri.

La finalul partidei, antrenorul Florin Stîngă a declarat că, în pofida seriei pozitive, nu este mulțumit de jocul elevilor săi și a fost de părere că adversara Progresul Spartac practică cel mai bun fotbal din Liga 2. ”A fost un meci de sacrificiu. Chiar dacă am făcut și foarte multe greșeli, cred că am avut o atitudine bună și am respectat ceea ce trebuia să facem pe fază defensivă și, până la urmă, am reușit să obținem 3 puncte prețioase pentru noi, împotriva unui adversar foarte bun, care, cred că practică cel mai bun fotbal din Liga 2 la ora aceasta! Noi trebuie să producem mult mai mult fotbal, să avem mai mult curaj. Victorii sunt victorii, punctele rămân puncte, dar încă nu se vede ceea ce îmi doresc eu. Suferim ca și exprimare în teren”, a spus Stîngă nemulțumit de victoria chinuită cu o nou-promovată.

În campionat ACS Viitorul nu mai are meci până la începutul lunii octombrie dar va juca în Cupa României pe data de 29 septembrie.

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: